Skip to main content
|

Inženjeri, Arhitekte, Farmaceuti, Advokati, Bankari, Revizori...

Svi oni koji imaju unutrašnji konflikt sa glagolom Prodavati!

Ako je odgovor Da, potpuno Vas razumemo, jer prodaja ima negativno značenje!

Ako ste Advokat kome trebaju novi klijenti, Farmaceut koji nudi (prodaje) lekove, Inženjer koji pregovara o složenim projektima, Bankar kome je prodaja profesija ispod renomea, Revizor koji treba da dovede novog klijenta i ne osećate se prijatno u ulozi prodavca, potpuno Vas razumemo. Prodaja ima negativnu konotaciju a sa druge strane jedino se računa prodaja. To može predstavljati unutrašnji ozbiljan profesionalni konflikt.
Ali ne brinite, Sandler i za Vas ima poseban program koji će Vam pomoći da bolje plasirate svoje ideje, projekte i da unovčite profesionalno znanje koje posedujete! 

Sandler trening je dizajnirao specijalan program za vas koji će Vam najzad razrešiti taj unutrašnji konflikt prema prodaji i koji će Vam dati neophodna znanja o ljudskom ponašanju i ljudskoj dinamici a koja će Vam pomoći da dobijate kontrolu u razgovoru i imate predvidive ishode sastanaka. Vremenom, prodaja može postati vrlo zabavna.

Da li sam ja Besplatni Savetnik ili neko ko treba da zaradi novac?...

I da budemo iskreni, ovo je ozbiljan konflikt! Ja sam Inženjer, Lekar, Farmaceut, Advokat, Bankar Revizor...da li trebam da budem Neplaćeni Savetnik, koji će pokazati vanredno tehničko znanje ili trebam i da prodam i napravim novac?  Ako imate ovu nedoumicu, nemojte se osećati loše zbog toga. Reč prodaja dolazi od starogrčke reči Trgos, što je jedno od značenja i Prevara!? Dakle, Vaše osećanje prema prodaji je zapravo normalno. 

Proverite znanje iz prodaje i dobro se zabavite

Vrh