Skip to main content
|

Pogledali ste svoj inbox i videli zahtev za ponudom. Tamo neko je pokazao „interesovanje" za vaše proizvode. Srce počinje da lupa, disanje se ubrzava jer „evo je šansa za prodajom”. Hm, Sandler pravilo: Ako nam se svaka šansa čini kao prodajna, imaćemo ozbiljne probleme!

Umesto trošenja vremena i emocija na sastavljanje ponude, zapitajte se da li bi ste birali doktora na osnovu ponude ili razgovora? Ne zaboravite Sandler pravilo: Ako je vama mnogo više stalo da prodate nego njima da kupite, imaćete problem!

Takođe se zapitajte: Šta očekujem da kompenzujem slanjem nekvalifikovanih ponuda? I ako smo iskreni prema sebi, shvatićemo da slanjem očekujemo da ponuda završi sve ono što ne znamo da uradimo! Ovo je bolno....

Sandler savet: NEMOJTE SE LJUTITI NA KLIJENTE ŠTO VAM RADE SVE ONO ŠTO NE VOLITE, A VI IM POMAŽETE U TOME! Upamtite: Ponudu može dobiti ISKLJUČIVO KVALIFIKOVAN sagovornik!

Kako ih sada kvalifikujete? Pozovite odmah vašeg Sandler trenera i skratite sebi nepotrebne frustracije! Naučite sve što drugi ne rade!

 

Oznake:: 
Podelite sa drugima ovaj tekst: 
Vrh