×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Današnji poslovni svet žuri više nego ikad. U takvom okruženju možete biti uvučeni u razne stresove, frustracije, žurbe, neispunjene rokove, visoka očekivanja pretpostavljenih. Ako ste u prodaji, nivo rizika da budete pogođeni menadžerskom bolešću, visokim pritiskom ili raznim oblicima stresa je zaista visok. Naša istraživanja u Sandleru su nam pokazala da osobe koje se bave prodajom, najčešće doživljavaju stres jer nemaju System za Prodaju koji im omogućava bolju kontrolu prodajnog razgovora a samim tim i predvidivost krajnjih ishoda. Međutim, često se dešava da kompanije očekuju od ljudi rezultate i uspeh ali nekako ne vode računa o njihovom prodajnom zdravlju uopšte. Medjutim, Vaš život je Vaša odgovornost - šta ćete Vi preduzeti za sebe i svoju porodicu?
System za prodaju će Vam omogućiti da shvatite da u toku dana samo igrate Uloge koje se zahtevaju od Vas za razliku od Vašeg pravog Ja koji se odnosi na Vaša osećanja i onome šta mislite o sebi. Ovakav način razmišljanja može doneti veliku korist i prednost u načinu razmišljanja i uz određeno vežbanje, može Vas u potpunosti relaksirati i odvojiti od stresa. Ovo će Vam vratiti samopouzdanje i bolje ćete se osećati. System Prodaje će Vam takođe omogućiti da podešavate svoje ciljeve trenutnoj situaciji i da uvek znate gde se nalazite, gde želite da budete i KAKO da dođete tamo. Vaš jedini zadatak jeste da uspostavite dobar odnos bez obzira da li razgovarate telefonom ili uživo, i da shodno situaciji proverite da li postoji istina tj, elementi da radite posao zajedno. Ovo još uvek nije vreme da predstavljate Vaš proizvod. Sve što trebate da uradite, jeste da zakažete sastanak ili ako ste došli na sastanak da proverite da li je sagovornik dalje kvalifikovan da dobije prezentaciju. Probajte ovako i videćete momentalno rezultate. Recite sagovorniku da ne dolazite da mu prezentujete već da se upoznate tj, da ga upoznate i na osnovu tih elemenata ćete biti u prilici da mu date prezentaciju. Videćete kako ovaj način vođenja prodajnog procesa skida pritisak kako sa Vas tako i sa njega. Ako dogovarate sastanak telefonom, kvalifikujte sagovornika i saznajte da li postoje elementi koji Vam pokazuju da treba uopšte ići na sastanak. Ako i odete, znaćete zašto idete a Vaš sagovornik će znati zašto dolazite. Vidite, System za prodaju Vam dozvoljava da se sagovornik oseća pored Vas dobro, što je i preduslov da se desi prodaja a Vi dobijate sve više kontrolu i predvidivost ishoda.

 

 

 

Podelite sa drugima ovaj tekst: 
Back to top