Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

NEKA DRUGI GOVORE O NAMA

...tako je najbolje!

Samuel Hoff

Patti Inženjering

Industrija: IT inženjering

Samuel Hoff, Izvršni direktor za Prodaju i Marketing u kompaniji Patti Engineering, otvoreno priča kako je sa Sandlerom postigao zavidan rezultat u prodaji.  “2007 god., tržište nas je opomenulo da smo odlični inženjeri ali jako loši prodavci; sada smo i dalje dobri inženjeri ali mnogo bolji prodavci koji su naučili da kontrolišu prodajni proces.” U 2007 god., kompanija je prihodovala oko 3mil$ i trošila 1.10$ na svaki napravljen dolar. Prošle godine smo ostvarili 7.5 mil $ i potrošili 88centi za svaki napravljen dolar. In 2007 the company did a little less than $3 million in business and spent $1.10 for every dollar it made. Last year it did $7.5 million in business and spent 88¢ for every dollar it made. “Svakom bih preporučio da uzme proverene konsultante koji imaju iskustva i znanja.

Ken Harris

 

Industrija: Medicinska pomagala 

Ken Harris je direktor marketinga i razvoja. Opisuje svoje iskustvo sa Sandlerom koje traje već 15 godina u nekoliko prethodnih kompanija.“Sandler je proces koji je pomogao našim prodavcima da poboljšaju svoje produktivno ponašanje a našim klijentima da nas bolje razumeju.” Sandler je kompanija i naš partner u razvoju koji nam daje konstantnost, praćenje, spore promene koje jedino vode do velikih.”

Roy Cook

Merrill Lynch

Industria: Finansijsko Planiranje

Roy Cook, je zadužen za konsultantski rad sa ljudima kojima je prioritet plan penzioni plan. Roy objašnjava da kada je počeo saradnju sa Sandlerom, smatrao je da nema nikakvih problema u radu. Zapravo je shvatio da je nedostatak njegov najveći bio u nedostatku sistematičnog vođenja prodajnog razgovora koji je negde uglavnom završavao neodređeno.  Na kraju sam ahvati da je Sandler vrlo logičan način razmišljanja. Osetio sam svake godine 20% rasta mog prihoda.” Svakako da je udeo u tome i rast tržišta, ali najveću zaslugu bih pripisao Sandleru koji me je naučio dobrim stvarima.