×
Sandler Trening Srbija i moja malenkost Dragan Vojvodić, Sandler Trening headquarter u Baltimoru smo u mislima sa vašim porodicama, našim klijentima i svim onima koji to razmišljaju da postanu. Želimo da znate da smo uz vas u ovim zahtevnim vremenima. Molimo vas da se ne ustručavate da nas pozovete i ukoliko želite razgovor, da koliko god možemo da doprinesemo rešenju odredjenih zabrinutosti. Za najbolje želje, zdravlje vaših porodica i stabilnost vašeg poslovanja, Dragan Vojvodić, direktor Sandler Srbija.
Skip to main content
Dragan Vojvodić | Sandler Trening Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

Zašto Radimo Ovaj Posao?

...jer verujemo da možete postati bolja osoba! 

Posvećenost i Nasleđe Davida Sandlera definisali su naš put!

Daćemo Vam jedinstveno znanje koje je David Sandler još davnih 50ih godina prošlog veka počeo da stvara. Dodirnuvši dno, shvatio je da mora da postoji dostojanstveniji način da se zarađuje novac u prodaji a da nije tradicionalna.

Živećemo i disaćemo Vaš proizvod i Vaše tržište jer jedino tako možemo promeniti nešto

Morate nam verovati jer je to jedini način da stignemo negde!

Povećanje prodaje je simptom mnogo dubljih stvari - Sandler neguje nasleđe svog osnivača da postati bolji profesionalac, znači postati bolji čovek.

Niko Vam neće garantovati 100% uspeh sa Sandlerom, ali ćemo Vam garantovati 100% promenu ponašanja a onda se možete kladiti da ćete biti 100% uspešni. 

Na kraju krajeva, ništa u životu ne uspeva tako dobro kao Uspeh!

Sandler—Kako Uspeti!

Back to top