Skip to main content
Dragan Vojvodić | 11070 Novi Beograd, Srbija
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće da bi Vam ponudio bolje iskustvo pri poseti stranice

UPOZNAJTE NAS

SANDLER TRENING SRBIJA

POSVEĆEN VAŠEM USPEHU

Vaš Sandler Trener..

Dragan Vojvodić, Vaš Sandler trener. Već 7 godina živi Sandler filozofiju kako bi postao Sandler filozofija. Po oceni jednog od njegovih trenera i mentora Brad Mcdonalda, najbolji polaznik u svojoj klasi na inicijalnom treningu u Baltimoru. 

MISLITE DA JE IZBOR LAK?

Hraniti Ego ili Porodicu?

Poštovani i dragi profesionalci prodaje - ali i vi koji se ne osećate ugodno u glagolu prodavati: arhitekte, inženjeri, advokati, lekari, revizori, ovo je knjiga o velikoj istini u prodaji: Ako idemo iskreni i pošteni u nepošten svet, možemo biti povređeni! Koliko puta ste na sopstvenoj koži osetili istinitost ove tvrdnje jer su vas potencijalni kupci iskoristili za informacije a završili posao sa drugima? Koliko često vršite Besplatno Savetovanje i osetite da ste se odrekli ličnog dostojanstva? Da li vam se smučilo da trošite vreme i energiju na pravljenje ponuda koje obično završe kod konkurencije na stolu?

Ako osećate ove bolne simptome, vreme je da se možda suočite sa uzrokom: možda koristite način prodaje koji je već toliko u upotrebi da ga kupci odlično poznaju. Kada se vaš način prodaje ne razlikuje od drugih, postajete predvidivi i lako vas je kontrolisati i ucenjivati. Razmislite o ovome!