Skip to main content
|

Sandler Sertifikacija

Više vam je muka od dosadnih i već viđenih treninga,
a gladni ste promene?
Dave Mattson, Sandler CEO & Predsednik

Program Sertifikacije je vaša posvećenost ličnim ciljevima, boljoj budućnosti vaše porodice, ali i vašoj želji da najzad vaše Znanje pretvorite u Instinkt - neka postane deo vašeg DNK.

Četiri nivoa Sertifikacije

Sandler program Sertifikacije omogućava Sandler trening učesnicima da kroz neograničene naše resurse dovedu sebe do maksimalnog nivoa u traženju sopstvene izvrsnosti. Na osnovu svakog i zvanično završenog nivoa, učesnici programa su nagrađeni za postignut uspeh.


BRONZANA SERTIFIKACIJA

Bronzana sertifikacija meri ZNANJE. Ovaj nivo meri vaše opšte poznavanje Osnova Sandler Metodologije. Ne očekuje se primena znanja. Od učesnika se očekuje da su ispunili fond sati u učionici sa trenerom i fond sati online kroz ojačavajuće programe.

SREBRNA SERTIFIKACIJA

Srebrna sertifikacija meri PRIMENU ZNANJA. Ovaj nivo je namenjen učesnicima koji već imaju bronzanu sertifikaciju ali se sada od njih očekuje da mogu da primene Sandler tehnike u odnosu na uloge koje igraju. Od učesnika se i dalje očekuje da učestvuju na časovima ali i da aktivno pokažu na vežbama kako koriste Sandler tehnike.

ZLATNA SERTIFIKACIJA

Zlatna sertifikacija se fokusira na VEŠTINU i namenjena je onima koji već imaju Srebrnu sertifikaciju da kroz primenu mogu i demonstrirati produktivno ponašanje kao i Sandler tehnike u svakoj situaciji. Od učesnika se i dalje očekuje da učestvuju na časovima Predsedničkog Kluba, online časovima kao i da na vežbama drugima demonstrira kako se radi. Od njegovog trenera se očekuje da ga snabdeva naprednijim konceptom Sandler učenja. 

MASTER SERTIFIKACIJA

Master nivo sertifikacije podrazumeva da je učesnik prošao Zlatnu sertifikaciju i ume da VLADA PRODUKTIVNIM PONAŠANJEM i kroz njega DEMONSTRIRA SVE SANDLER TEHNIKE, TAKTIKE I STRATEGIJE. Od učesnika se očekuje da pred trenerom demonstrira svoje umeće koje će biti nagrađeno sertifikatom o Sandler Sertifikaciji. Na zahtev njegovog učitelja, to može biti telefonski poziv uživo recimo direktoru neke firme i na mikrofonu pred punom salom ljudi. Takođe, to može značiti da je sposoban da brutalno kvalifikuje sagovornika i unapred zna da li će biti plaćen ili ne gubi vreme. Zapravo, to znači da je postao Proizvod Poizvoda. Od učesnika se naravno očekuje da i dalje nastavi sa učenjem.

Sandler Sertifikacije

Saznajte kako jedino merljivo produktivno ponašanje vodi do uspeha


Preuzmite brošuru
Sada ste se upisali u našu bazu posetilaca i možda ćete dobijati u buduće Sandler tekstove. Možete se ispisati uvek u svakom trenutku. Želimo Vam ugodno čitanje!

Postanite učesnik Sandler Sertifikacije već danas

Vrh